O to mi chodziło, bałem się trochę żeby nie połamać już nic bardziej, dzięki w takim razie za pomoc szukam więc dawcy.
[O2] Błąd P2425 w 1.9 BLS 2008 rok
Zwiń
X
-
[O2] Błąd P2425 w 1.9 BLS 2008 rok
Witajcie Koleżanki i Koledzy! Jestem tu kompletnie nowy i pomimo długich poszukiwań nie znalazłem dokładnej odpowiedzi na mój problem. Po powrocie z Urlopu ok.2500km po ponownym odpaleniu silnika zapaliła się w mojej Skodzie pomarańczowa lampka silnika. Po odczytaniu błędu w znajomym warsztacie komputer pokazał kod P2425 (przetłumacze prosto z niemieckiego) "wentyl chlodzqcy powrotu spalin". Kompletnie się na tym nie znam a i znajomy z warsztatu (starszy Pan) nie miał za bardzo pojęcia za co się zabrać..z autem nie dzieje się narazie nic dziwnego. Ma moc i normalnie jeździ.
Z tego co widzę wizyta na tym forum jest nieraz lepsza niż w 100 warsztatach dlatego proszę Was o pomoc. Z góry dziękuje!!!Jezeli mogę pomoc w tłumaczeniu z niemieckiego to pytajcie
-
-
-
Master Laurin, bardziej: zawór chłodnicy spalin
chłodnica jest z tyłu silnika przy kolektorze wylotowym obok sprężarki->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz